Nieuws | Casteelken

Artikel in de kijker

Salone del Mobile 2016: 5 interieurtrends
20 apr

Salone del Mobile 2016: 5 interieurtrends


Op Salone del Mobile in Milaan geven alle interieurmerken het beste van zichzelf. Het is dan ook hét moment om er nieuwe trends te spotten. Dit is wat ons opviel in Milaan.

Nieuws artikels

Vind ons leuk

Deel jij onze liefde voor design? Volg ons dan op Facebook. We posten er regelmatig nieuwtjes, zetten opmerkelijke producten in de spotlights en pakken uit met leuke kortingen en acties. ..

Een kantoor om jaloers op te zijn

Je klopt heel wat uren op kantoor. Dus kan het er maar beter leuk toeven zijn. Een ergonomische opstelling doet al heel wat, maar als je werkomgeving ook nog eens leuk oogt, ben je pas helemaal de kon..

>Nieuws artikels

Art nouveau in Roeselare

Hoe bouw je een drukke art-nouveau woning om tot een rustige stadswoning? Binnenhuisarchitecten Steven Vandecandelaere en Sarah Dufoor bogen zich samen met Casteelken over deze vraag. Het resultaat? E..

Waan je in Weil am Rhein

Onlangs verlootte Casteelken een reis naar het Vitra Haus in Weil am Rhein onder haar klanten. We laten je hieronder meeproeven van wat onze winnaars binnenkort te wachten staat...

Laadt meer artikels in

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.